Sekce: Knihovna
Cuketa plněná
z knihy Rychlé a levné recepty, aneb osvědčené rychlorecepty od Markéty
Mleté maso podusíme,
okořeníme – třeba česnekem, oreganem.
Cuketu podélně rozkrojíme,
vydlabeme,
vydlabané přidáme k masu.
Do směsi přidáme kečup
a nastrouhaný tvrdý sýr.
Naplníme vydlabané lodičky z cukety a dáme zapéct do trouby.
Ostatní kapitoly z této knihy na tomto webu:
- Omáčka na špagety - náš domácí recept
- Těstoviny s kysaným zelím
- Brambory s klobásou (v troubě)
- Brambory s bramborama
- Brambory z mikrovlnky
- Rychlé rizoto se zeleninou
- Krkovice v bramboráku v troubě
- Kuře v temnotách (se slaninou a ananasem)
- Maso ve škrobu na pánvi - 5 variant
- Vepřové na houbách
- Krkovice jako minutka
- Šunko – fleky
- Francouzské brambory
- Falešné špízy
- Ryba s brusinkami
- Svítek na pekáč - falešné palačinky
- Nádivka do hrnku
- Rychlý bramborák
- Bramborák na plech
- Plněné žampiony
- Zapékaná rajčata
- Zelný štrúdl
- Pórek zapečený
- Pečená zelenina v troubě
- Cukety smažené
- Cuketa grilovaná
- Dýně Hokaido
- Australská dýňová polévka (z obyčejné oranžové dýně)
- Celerové zapečené chlebíčky
- Rybičky se zakysanou smetanou
- Ďábelské toasty
- Chlebová štola
- Paštele
- Krabí tyčky
- Párky v těstě
- Brokolicová (či květáková) omáčka