Sekce: Knihovna
Ďábelské toasty
název to poněkud kazí :-), ale dá se to nabídnout i návštěvám a spotřebuje se tím tvrdší chlebaz knihy Rychlé a levné recepty, aneb osvědčené rychlorecepty od Markéty
Ingredience pro 5 osob:
Konzerva Ďábelských toustů
Jedno vejce
Lžíce kečupu
Eidam – kolem 15 dkg
Asi 10 krajíců chleba
Máslo na chleba
Postup:
Konzervu ďábelských toustů smícháme s vejcem,
přidáme kečup,
do toho nastrouháme najemno sýr – v množství kolik ho ta směs pojme, aby to neteklo a ani nebylo tuhé.
Směs dáme na namazané krajíce chleba (v podstatě si jich nakrájíme tolik, kolik se jich vejde na plech).
Pečeme v troubě vytopené na 230-250°C cca 10 minut až je sýr rozteklý a směs začíná trochu hnědnout a chléb je zespodu trochu opečený.
Ostatní kapitoly z této knihy na tomto webu:
- Omáčka na špagety - náš domácí recept
- Těstoviny s kysaným zelím
- Brambory s klobásou (v troubě)
- Brambory s bramborama
- Brambory z mikrovlnky
- Rychlé rizoto se zeleninou
- Krkovice v bramboráku v troubě
- Kuře v temnotách (se slaninou a ananasem)
- Maso ve škrobu na pánvi - 5 variant
- Vepřové na houbách
- Krkovice jako minutka
- Šunko – fleky
- Francouzské brambory
- Falešné špízy
- Ryba s brusinkami
- Svítek na pekáč - falešné palačinky
- Nádivka do hrnku
- Rychlý bramborák
- Bramborák na plech
- Plněné žampiony
- Zapékaná rajčata
- Zelný štrúdl
- Pórek zapečený
- Pečená zelenina v troubě
- Cukety smažené
- Cuketa grilovaná
- Cuketa plněná
- Dýně Hokaido
- Australská dýňová polévka (z obyčejné oranžové dýně)
- Celerové zapečené chlebíčky
- Rybičky se zakysanou smetanou
- Chlebová štola
- Paštele
- Krabí tyčky
- Párky v těstě
- Brokolicová (či květáková) omáčka