Sekce: Knihovna
Brambory s klobásou (v troubě)
Varianta obyčejné večeřez knihy Rychlé a levné recepty, aneb osvědčené rychlorecepty od Markéty
Brambor o něco víc než děláte na porci přílohy na osobu
Jednu nožičku Valašské klobásy na osobu – u dětí stačí půl
Olej
Sůl
Brambory rozřezat na dílky asi jako na vaření nebo trochu menší, dát na plech – je možné trošku podmazat olejem, ale ne moc, protože klobásy pustí tuk. Trochu osolit. Na to poházet kolečka Valašské klobásy (mívají v Albertu) a dát do trouby péct – asi na 180°C, až jsou brambory hotové. Může se s tím v průběhu pečení míchnout…
Ostatní kapitoly z této knihy na tomto webu:
- Omáčka na špagety - náš domácí recept
- Těstoviny s kysaným zelím
- Brambory s bramborama
- Brambory z mikrovlnky
- Rychlé rizoto se zeleninou
- Krkovice v bramboráku v troubě
- Kuře v temnotách (se slaninou a ananasem)
- Maso ve škrobu na pánvi - 5 variant
- Vepřové na houbách
- Krkovice jako minutka
- Šunko – fleky
- Francouzské brambory
- Falešné špízy
- Ryba s brusinkami
- Svítek na pekáč - falešné palačinky
- Nádivka do hrnku
- Rychlý bramborák
- Bramborák na plech
- Plněné žampiony
- Zapékaná rajčata
- Zelný štrúdl
- Pórek zapečený
- Pečená zelenina v troubě
- Cukety smažené
- Cuketa grilovaná
- Cuketa plněná
- Dýně Hokaido
- Australská dýňová polévka (z obyčejné oranžové dýně)
- Celerové zapečené chlebíčky
- Rybičky se zakysanou smetanou
- Ďábelské toasty
- Chlebová štola
- Paštele
- Krabí tyčky
- Párky v těstě
- Brokolicová (či květáková) omáčka